KIRIKKALE
25°

Denetimli serbest mahkumlara iş fırsatı!

Kırıkkale Üniversitesi ile Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü imzalanması noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Denetimli serbestlikten yararlananların Üniversite kampüsünde çalıştırılması kararı alındı.


YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Kırıkkale Üniversitesi ile Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan “Mahkemelerce Haklarında Tedbir Kararı Verilen Hükümlülerin Rehberlik ve İyileştirme Çalışmalarına İlişkin İkili İş Birliği Protokolü” kapsamında istişare toplantısı yapıldı.

Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan istişare toplantısına Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Erat, Prof. Dr. Mehmet Akif Karslı, Doç. Dr. Rumeysa Akgün, Doç. Dr. Fatıma Zeynep Belen, Denetimli Serbestlik Müdürü Nuh Kaplan, Keskin Açık Cezaevi Müdürü Mustafa Şen ve Keskin Açık Cezaevi yetkilileri katıldı.

GEREKLİ EĞİTİMLER VERİLECEK
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantıda denetimli serbestlikten yararlananlara eğitim verilmesi, denetimli serbestlikten yararlananların Üniversite kampüsünde çalıştırılması, ortaklaşa sosyal katkı projelerinin planlanması ve ortak hayvansal üretimin planlanması konuları görüşüldü.

Haber:Süleyman Ok 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99028

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171